Hopp ned til navigasjon Hopp ned til innhold

Infodag om jordobs i ESA

ESA jordobservasjon inviterer til informasjonsdag den 12.mai 2017 på ESRIN i Italia.

Når

12. Mai 2017
09:30 - 16:00
Legg til i kalender

Denne informasjonsdagen passer for deg som jobber med jordobervasjon på universitet, i industrien, på institutter eller i start-ups, og som er på jakt etter finansieringsmuligheter. Påmelding via denne linken: http://eoscience4society.esa.int/index.php

Norge deltar i jordobservasjonsprogrammet i ESA (EOEP-5) og Norsk Romsenter ønsker at norske aktører skal by på oppgaver som lyses ut i perioden 2017 - 2021.

På møtet i Italia vil den delen av jordobservasjonsprogrammet som omhandler følgene tema bli gjennomgått:
 

  • Scientific Data Explotation
  •  EO Explotation Platforms
  •  EO for Sustainable Development

Det vil være fokus på nye muligheter, nye applikasjoner, plattformer og markedsutvikling. Nytt fra forrige periode er at ESA vil ha en utvidet dialog med medlemslandene og at det vil være muligheter for miljøene å sende inn søknader fortløpende for evaluering og finansiering.

Dersom dere ikke har anledning til å reise til Italia på dette møtet, vil det være mulig å følge møtet via web www.esa.int. I tillegg planlegger Norsk Romsenter å få ESA personell til Norge for å gjennomgå hele EOEP-5 programmet. Vi håper å få til et slikt møte i juni 2017, avhengig av tilgjengeligheten av ESA folk.