Hopp ned til navigasjon Hopp ned til innhold

InCubed industridag

Norsk Romsenter og European Space Agency arrangerer et informasjonsmøte om hvordan søke på InCubed-midler.

Når

På nett
11. Mai 2021
10:00 - 13:00
Legg til i kalender

Norsk Romsenter og European Space Agency arrangerer et informasjonsmøte om hvordan man søker på InCubed-midler tirsdag 11. mai, klokken 10:00-13:00.

InCubed står for «Investing in Industrial Innovation», og er et program som bidrar med støtte til industriens egne initiativ. Programmet fokuserer på utvikling av innovative og kommersielt levedyktige produkter og tjenester relatert til jordobservasjon. Norge har bevilget penger til programmet, og disse skal nå ut som støtte til prosjekter hos norske aktører.

Hvem passer InCubed for?

InCubed er programmet for dere som har en aktivitet i tankene, for eksempel en konstellasjon, satellitt, teknologi, programvare, tjeneste, anvendelse eller et instrument relatert til jordobservasjon, som dere ønsker å utvikle sammen med ESA.

Målet for InCubed er å utvikle gode ideer fram til et «minimum viable product» eller bedre, slik at disse skal bli robuste fra et teknisk, kommersielt og finansielt synspunkt. Alle immaterielle rettighet (IPR) forblir hos dere. Programmet kan også bidra med støtte og råd for utrulling og oppskalering av ideene. 

Programmet har en enkel søknadsprosess.

Påmelding

Du trenger ikke å melde deg på i forkant. Klikk her for å bli med på møtet.

Les mer om arrangementet her.

Program

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<section xmlns="http://docbook.org/ns/docbook" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink" xmlns:ezxhtml="http://ez.no/xmlns/ezpublish/docbook/xhtml" xmlns:ezcustom="http://ez.no/xmlns/ezpublish/docbook/custom" version="5.0-variant ezpublish-1.0"><para>Program for InCubed industridag 11. mai 2021</para></section>

Program for InCubed industridag 11. mai 2021